Sreda, 16 Okt 2019
 
 

LESTVICA (8/26)

1 KOLPA
19
2 IHAN 18
3 LABY'S MENGO 28 14
4 COCKTA KRESNICE 14
5 RUDAR TRBOVLJE 13
6 ZAGORJE 12
7 INTERBLOCK 12
8 TERMIT MORAVČE 12
9 SLOVAN 11
10 BELA KRAJINA 11
11 TREBNJE 8
12 SVOBODA KISOVEC 8
13 IVANČNA GORICA 4
14 JEZERO MEDVODE 0

STRELCI

8 Žiga Kočevar (Kolpa) 
8

Jure Hudelja (Kolpa) 

7

Anes Rekanović (Rudar T.)

6
Emil Ciriković (Kresnice)
6 Domen Kočevar (Kolpa) 
5 Miha Capuder (Termit M.)
2 Nejc Matečko (Termit M.)
2 Matej Florjančič (Termit M.)
1 Rok Prestor (Termit M.)
1 Blaž Urbanija (Termit M.)
1 Boštjan Peterka (Termit M.)

 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes422
mod_vvisit_counterVceraj707
mod_vvisit_counterTa teden1798
mod_vvisit_counterSkupaj1001469

Trenutno online 22

SPONZORJI

HIŠNI RED PDF Natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 
Četrtek, 23 Oktober 2014 11:51

HIŠNI RED – NK TERMIT MORAVČE

 

1.)  Vstop v klubske prostore, garderobe in na igrišče je dovoljen samo članom nogometnega kluba, pooblaščenim osebam, ekipam, ki so vključene v delegirana tekmovanja in osebam, ki imajo pooblastilo s strani kluba ali pa so delegirane s strani MNZ in NZS za določena tekmovanja.

 

2.)  Staršem vstop v garderobne prostore NI dovoljen, za vso pomoč pri najmlajših članih našega kluba pa je odgovoren trener otroka, ki pomoč potrebuje.

 

3.) Vstop v garderobne prostore bo omogočen najkasneje 15 minut pred prvo vadbo, trener zadnje ekipe pa je zadolžen za končno zaklepanje garderobnih prostorov. Izjema je le, če se je drugače dogovoril z upravljalcem klubskih prostorov.

 

4.)  V garderobah je strogo prepovedano kajenje in vnašanje alkoholnih pijač ter prepovedanih substanc (droge, poživila.....)

 

5.)  Koriščenje garderob in prostorov za tuširanje, mora biti zaradi premajhnih kapacitet racionalno z samoiniciativnim vzdrževanjem reda in čistoče. Vsak posameznik in ekipa naj pospravi za sabo.

 

6.)  Čiščenje umazane športne obutve v garderobi, pod tušem in v lijaku NI dovoljeno. Obutev je potrebno pred vstopom v garderobo po treningu, očistiti zunaj na zato namenjenem prostoru.

 

7.)  Dostop na ograjeno travnato površino imajo strogo samo člani nogometnega kluba, oziroma osebe, ki so vključene v redno vadbo ter pooblaščene osebe s strani NK Termit Moravče.

 

8.)  Dostop na igrišče imajo tudi pooblaščene osebe in določeni člani našega kluba v času raznih organiziranih turnirjev ali podobnih prireditev, oziroma osebe, ki jih določi član UO našega kluba.

 

9.)  Na nogometnem igrišču se uporablja le primerna športna obutev. Uporaba igrišča, opreme in ostalih rekvizitov pa je na lastno odgovornost.

 

10.)  Vsaka ekipa po opravljenem treningu pospravi, oziroma vrne uporabljene rekvizite na zato primerno ali določeno mesto.

 

11.)  Med vadbo ekip na igrišču NI dovoljena prisotnost obiskovalcev, ki niso člani vadbene skupine.

 

12.)  V slačilnici, garderobah, mora biti vedno red in disciplina. Osebna oblačila je potrebno zložiti.

 

13.)  Igralci na treningih in tekmah sami skrbijo in odgovarjajo za svoje stvari in vredne predmete.

 

14.)  Za vsako namerno, ali iz malomarnosti. poškodovanje lastnine našega kluba, stroške škode nosi vsak posameznik sam, oziroma za mladoletne osebe njihovi starši ali skrbniki.

 

15.)  Za vse nenamerne poškodbe lastnine kluba, katere storitelj sam prijavi, oziroma pravočasno sporoči, bomo rešitev za odpravljanje škode poiskali skupaj

 

16.)  Za vsa neupoštevanja navodil s strani igralcev-igralk, bo prišlo do določenih sankcij, katere bodo deležni bodisi posamezniki ali ekipa kot celota.

 

 

 

 

Hišni red prične z veljavo dne: 1.10.2014                                                                               NK Termit Moravče

 
 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke sprejemam piškotke Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information