Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Nk Termit logo

Člani na prijateljski tekmi v Kamniku zabeležli poraz

17. 08. 2023

Včeraj, dne 16.8.2023, na sveži avgustovski večer se je na nogometnem stadionu Mekinje odvijala prijateljska nogometna tekma med domačo ekipo NK Kamnik in gostujočim moštvom NK Termit Moravče. Tekma se je začela ob 20. uri pod reflektorji.

Gostujoče moštvo NK Termit Moravče je naleteli na izziv, saj je prvi vratar Tadej Bibič manjkal zaradi poškodbe rame. Namesto njega je v golu nastopil mladi vratar Jan Bregar, ki je svojo priložnost izkoristil za dokazovanje svojega potenciala.

Poškodovani vratar Tadej Bibič je bil tokrat lahko v pomoč samo z nošenjem vode soigralcem.

Prvi polčas je potekal zelo izenačeno, pri čemer sta obe ekipi ustvarili nekaj priložnosti za dosego zadetka. Obrambi sta se izkazali in ohranili mreži nedotaknjeni. S hitrim tempom in dinamično igro so igralci na obeh straneh poskušali prebiti nasprotnikovo obrambo, a so se branilci uspešno upirali.

V drugem polčasu so se stvari začele obračati v prid domačim igralcem NK Kamnik. V 51. minuti je domači igralec uspešno premagal gostujočega vratarja Jana Bregarja in zabil prvi zadetek na tekmi. To je dvignilo samozavest domačih igralcev, ki so nadaljevali pritisk na nasprotnikovo obrambo.

Tekmo so si ogledali tudi predsedniki nogometnih klubov NK Termit Moravče, NK Labys Mengo 28 ter NK Anton Kamnik

V 61. minuti je domača ekipa dosegla drugi zadetek, s čimer je še okrepila svojo prevlado na igrišču. Gostujoča ekipa NK Termit Moravče se je trudila izenačiti, vendar je njihova igra naletela na trdno domačo obrambo. V 68. minuti je bilo dokončno jasno, da bo zmaga pripadla NK Kamnik. Domači igralec je zabil tretji zadetek na tekmi, s čimer je postavil končni rezultat 3:0 v korist domače ekipe.

Naslednja prijateljska tekma naše člane čaka že to soboto, 19.8.2023 ob 18. uri proti nogometnemu klubu Ihan.