Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Nk Termit logo

Ne najboljši vikend naših nogometašev

04. 09. 2023

Petek, 1.9. ob 18:00 – Veterani: Termit Moravče vs. Svoboda Kisovec (1:3)

Tekma veteranov se je odvijala v petek zvečer, ko so gostili ekipo Svoboda Kisovec. Prvi polčas se je začel nenavadno hitro, saj so gostje že v prvi minuti dosegli zadetek. Po odmoru so gostje nadaljevali z dobro igro in v 69. in 73. minuti še dvakrat zadeli. Častni gol za domače moštvo je padel v 80. minuti, ko je Iztok Žilavec uspešno zadel. Končni rezultat tekme je bil 1:3 v korist gostov iz Kisovca.

Naslednja tekma veteranov bo v četrtek, 7.9. v Dobu.

Sobota, 2.9. ob 11:00 – Mlajši dečki U13: Termit Moravče vs. Medvode (1:5)

Mlajši dečki so se v soboto srečali z ekipo Medvod. Na domačem igrišču so žal doživeli poraz z rezultatom 1:5. Edini gol za domačo ekipo je dosegel Štefan Šan v 20. minuti.

Sobota, 2.9. ob 17:00 – Člani: Termit Moravče vs. Kolpa (1:2)

Popoldne v soboto pred cca. 100 gledalci so člani nogometnega kluba Termit Moravče odigrali svojo prvo tekmo sezone proti gostom iz Kolpe. Prvi polčas domači niso odigrali tako kot znajo in v 29. minuti je Miha Lešnjak, po nesrečnem odbijanju po strelu gostov, dosegel avtogol.

V drugem polčasu je ekipa pokazala mnogo boljšo igro in s številnimi napadi, ki so se vrstili iz minute v minuto kronala izenačujoči zadetek. Tako je Erik Urbanija je v 55. minuti z lepim zadetkom z glavo po odlični podaji kapetana Roka Prestorja izenačil. Kljub številnim obetavnim napadom so gostje v 85. minuti dosegli zmagoviti gol in končni rezultat je bil 1:2 v njihovo korist. Če bi bil sodnik, ki mimogrede prihaja iz NM malo bolj vešč sojenju, verjamem, da bi bil rezultat na koncu v korist domačinom.

Naslednja tekma članov bo v soboto, 9.9. ob 16:30 na Viru.

Nedelja, 3.9. – Kadeti in Starejši dečki U15: tekmi proti Črnučam – IB (0:1)

V nedeljo sta se kadetska in starejša dečka ekipa odpravila na gostovanje k ekipi Črnučam – IB. Na žalost sta obe ekipi izgubili s tesnim rezultatom 1:0.

Nove priložnosti za zmago bomo iskali že naslednji vikedn, ko veterani v četrtek, 7.9. igrajo v Dobu, člani v soboto, 9.9. na Viru,…

Upajmo na boljši prihajajoči vikend…